Mottó

Don`t worry, be happy!

Küldetésünk

A Jazz&Blues Club-ot 2007 áprilisában nyitottuk meg azzal a céllal, hogy minőségi szórakoztatással elégítsük ki az erre vágyó közönség igényeit. Egy másik célunk, hogy megmutatkozási lehetőséget biztosítsunk mind tehetséges, de még kevésbé ismert, mind pedig világhírű előadók és együttesek számára, különösen azoknak, akik a rock, jazz és blues zenei műfajokban tevékenykednek. Szeretnénk, ha nevüket és zenéjüket minél szélesebb körben megismerné, és megszeretné a közönség.
Bár érdeklődésünk elsősorban a jazz és blues stílusú zenére irányul, különböző műfajú és tematikájú esteket is szervezünk, heti két alkalommal pedig élő zene koncerteket iktatunk programunkba.

Rólunk

A Jazz&Blues Club hangulatos alagsori klub, amely több teremből áll, így a nem-dohányzók, vagy a csendesebb körülményeket kedvelők igényeit is ki tudjuk elégíteni. 230 ülőhellyel rendelkezünk, de a klub maximálisan 450-500 személyt tud befogadni. A főteremben nagy, minden oldalról megközelíthető bárpult található. A terem egyik felében konzolok, asztalok, székek, másik felében kényelmes körkanapék gondoskodnak a vendégek kényelméről. Középen táncparkett és egy kis színpad található.