Locație

Clubul s-a înființat în luna martie a anului 2007 într-o zonă centrală a orașului. Clubul este situat într-o curte interioară pe strada Sinaia nr. 3, cu multe locuri de parcare pentru clienți.

Descriere

Situat la demisol, clubul are o capacitate de 230 de locuri pe scaune și fotolii, capacitatea maximă fiind de 450-500 persoane. Salonul principal are un bar mare, accesibil de jur-împrejur, care împarte încaperea în două spații: unul cu mese și scaune și cu scaune de bar de-a lungul pereților, iar spațiul principal are în mijloc ringul de dans și lateral fotolii și canapele confortabile. De o parte și de alta a ringului de dans se află barul, respectiv scena. La capătul salonului principal se află un separeu, mai liniștit, cu 50 de locuri în fotolii.

Scopul nostru și evenimente organizate la noi

Clubul nostru are interesul să satisfacă dorința de a distra a tuturor târgu-mureșenilor, dar bineînțeles și a oaspeților săi din provincie sau din străinătate. Tocmai de aceea organizăm în continuu o varietate largă de evenimente, încercând să fim pe placul tuturor categoriilor de vârstă.
Pe parcursul anilor au avut loc la noi numeroase concerte de jazz, blues, pop, rock, chiar și de muzică clezmer în interpretarea multor artiști români și maghiari din țară, precum: HQ, Paula Seling, David Luke Michael Brian ți formația Speak Floyd, Alex Man, Anamaria Galea, Brick Factory Station, Tündérground etc. Dar ți artițti consacrați din străinătate au călcat pragul clubului, cum ar fi: Benkó Dixiland Band din Ungaria, Land Covered With Briar din Elveția, Bakad Kapelye din Germania, sau Lujza Zan din America.
În cadrul clubului nostru se împletesc mai multe genuri muzicale, pornind de la sofisticarea ritmurilor actuale pană la eleganța barocului, prezentate de către studenții Academiei Gheorghe Dima din Cluj-Napoca.
Clubul nostru este partener cu proiectul național „Oportunități la tine, acasă”, în cadrul căruia oferă șanse tinerilori artiști talentați, încă neconsacrați, pentru a susține concerte de prezentare.
Acordăm un mare interes și spectacolelor de teatru, teatru-dans, organizăm seri tematice pe linia anumitor genuri muzicale sau instumente. Iar pentru ca distracția să fie totală, uităm de griji, dar nu și de petreceri nebunețti cu prețuri reduse la beri și muzica anilor din `70 până azi.